FANIPUPUN TARINA

Fanipupun tarina alkoi, kun sain käteeni lasteni ensimmäiset piirustukset. Ensimmäisten lirukärsänorsujen ja pääjalkaisten ihastelu herätti minussa innostuksen kaivaa pöytälaatikosta kynät ja paperia. Löysin käsillä tekemisen ilon, joka minulla oli pienestä pitäen jo ollut, mutta aikuisuuden tohinassa se oli hautautunut pyykkikasojen ja työkiireiden alle. Kuopuksen kanssa äitiyslomalla ollessani ehdin jälleen pysähtyä ja miettiä, mikä minusta tulisi isona. Aloin painamaan käsin lasteni piirustuksista kankaita ja ompelemaan heille vaatteita, samalla pidin päiväkirjaksi itselleni blogia. Päätin lähteä opiskelemaan vaatetusalan artesaaniksi.

Aloittaessani koulun tiesin, että tällä alalla on uskallettava yrittää. Koulun lähestyessä loppua oli aika tehdä päätös, jatkaisinko lähihoitajana, jota olin tehnyt jo kymmenen vuoden ajan vai kokeilisinko toteuttaa unelmani. Lopulta päätin ottaa hypyn tuntemattomaan. Haluan opettaa lapsilleni, että heistä voi tulla mitä vain, jos he uskaltavat yrittää. Olisin ollut huono esimerkki, jos itse olisin jänistänyt.

Fanipupun logo syntyi, kun yhtenä päivänä Eppu sanoi -“äiti, sinun pitää tehdä oma merkki, että mekin voitaisiin käyttää merkkivaatteita”. Tiesin heti mikä fanipupun logo tulisi olemaan, olinhan koulussa työskennellyt kyseisen piirustuksen parissa jo jonkin aikaa. Fanipupun logo on erityisen tärkeä, koska se on Fannyn piirtämän pupunpään siluetti, logona sellainen johon tiedän, etten voi ikimaailmassa kyllästyä.

Minulle lapset tuovat elämään tarinoita ja heittäytymistä mielikuvitusten maailmaan. Näitä asioita fanipupu design haluaa myös antaa lapsille takaisin. Fanipupun lastenvaatteet ovat mukavia ja käytännöllisiä ja niihin yhdistetyistä kuoseista löytyy taikuutta, hellyyttä, taruja, ihmeellisiä ja vähän mäsiäkin juttuja.

Fanipupu ompelee vaatteensa itse, työhuoneessa joka löytyy omasta rakkaasta kodista, omien rakkaiden keskeltä. Aamuisin on ihana herätä ja hipsiä tähän huoneeseen tekemään jotain ihanaa teidän omille rakkaillenne.

Etusivulta löytyvästä blogista pääsee tutustumaan fanipupun alkutaipaleeseen, jolloin pidin blogia vähän kuin päiväkirjaksi itselleni. Sieltä löytyy paljon muitakin asioita kuin ompelua esimerkiksi erilaisia syntymäpäiviä valmiine arteenmetsästys juonineen. Näistä mainittakoon supersankari synttärit, jossa pelastetaan maailma tohtori limalta, minecraftsynttärit ja creepperien hyökkäys sekä merirosvojen aarrejahti.

 

FANIPUPUN TOIMINTA

Fanipupu design oy ompelee mukavia ja käytännöllisiä lastenvaatteita ja asusteita, kankaista joiden kuosit on itse suunnitellut. Lisäksi Fanipupulta saa ostettua omantuotannon kankaita. Kankaista ei saa tehdä myyntiin tuotteita, mutta ompele niistä jotakin ihanaa omille lapsillesi tai lahjaksi jollekin.

Työtilat sijaitsevat Karhulassa, josta tuotteiden haku myös onnistuu juuri sinulle sopivaan aikaan