Blogin takana on +30v. lähihoitaja, joka valmistumisestaan saakka (eli kauan kauan sitten) on työskennellyt kotihoidossa. Tällä hetkellä hoitovapaalla.

Elämään kuulu 2011, 2014 ja 2017 syntyneet lapset, oma arjensankari ja kaksi karvaista kaveria. Tämän ryhmän kanssa elämä on ihanaa ja katastrofaalista(onko tuo edes oikea sana?!?) samaan aikaan. Parhaimmillaan kuin humoristinen teatterinäytelmä, joka naurattaa kylläkin vasta jälkikäteen.

Viihtyy -36 rakennetussa omakotitalossaan, jossa ikkunanpielet ovat rapistuneet ja lattiat ovat sopivasti vinossa (ja aika moni muukin paikka). Haaveilee, että jonain päivänä, joka huoneessa olisi listat paikoillaan ja olohuoneessa pönttöuuni.

Vihaa pyykkien lajittelua ja erityisesti sukkien kuivumaan ripustamista. Miettii, kauanko paritonta sukkaa täytyy oikeaoppisesti säilyttää, ennenkuin sen saa heittää roskiin?

Tykkää värikkäistä asioista, pitsistä, kaikesta vanhasta erityisesti huonekaluista, kesästä, kynttilöistä. Hyvän kirpputorilöydön tehtyään haluaisi huutaa siitä koko maailmalle.

Ideoi kaikkea somaa lapsien taideteoksista, harjoittelee pitkän tauon jälkeen ompelua, on innostunut kuvittamaan kankaita kotikonstein ja unelmoi, että uskaltaisi elämässään suunnata kohta vaatetusalaa ja näkisi jonain päivänä oma kuvittaman kankaan kaupanhyllyllä.

Toivoo jakavansa ideoita, inspiraatiota, innostusta, tai jotain muuta upeaa ja haluaa muistuttaa olevansa amatööri sanan kaikessa merkityksessä.