Verkkokaupan tuotteita myy Fanipupu design Oy, Y-tunnus 3218294-5. Tuotteita tilataksesi sinun tulee olla täysi-ikäinen. Kaikki kuluttajahinnat sisältävät Suomessa voimassa olevan arvonlisäveron. Pidätämme oikeiden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

TILAAMINEN

Tuotteiden tilaaminen tapahtuu verkkokaupan kautta. Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiin vahvistukset tilauksen vastaanottamisesta sekä toimituksesta. Muista palata takaisin kaupan sivuille suoritettuasi maksun, muutoin ostos ei rekistöröidy järjestelmään. Jos sinulla on ongelmia verkkokaupan toiminnan suhteen, voit kysyä neuvoa sähköpostitse.

 Tuotteen hintaa voidaan korjata tilauksen jälkeen, mikäli hinnoittelussa on tapahtunut selkeä virhe tai hinta on poikkeuksellisen alhainen yleiseen hinta tasoon nähden. (oikeustoimilaki 32)

TOIMITUSAIKA

Tuotteet valmistuvat Fanipupun omassa kolossa Karhulassa. Tuotteet valmistetaan tilausten perusteella. Valmiita tuotteita Fanipupulta löytyy vain vähän, tämän tarkoitus on minimoida vaate- ja kangashävikkiä. Tuotteet valmistetaan kovalla tohinalla, laadusta kuitenkaan tinkimättä. Tuotteiden lähetys pyritään tekemään 3-5 arkipäivän kuluessa. Materiaalin loppuessa toimitusaika viivästyy. Kankaat tulevat ulkomailta, joten niiden tulostaminen ja lähettäminen Suomeen saattaa kestää 4-6 viikkoa. Pyrin kuitenkin ennakoimaan ja tilaamaan materiaaleja aina ennen kuin ehtivät loppumaan. Materiaalien ollessa loppu, teille lähetään viesti. Näin pystytte, joko jäädä odottamaan materiaalin saapumista, valita toisen tuotteen tai peruuttamaan tilauksenne.

MAKSUTAVAT

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

www.paytrail.com

TOIMITUS

Käytössä on Matkahuollon-lähelläpaketti. Toimituskulut ovat alkaen 4,90e ja sisältävät posti- ja pakkauskulut.

Tilaukset postitetaan pääsääntöisesti viiden arkipäivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Kuljetus tapahtuu 1-3 arkivuorokauden kuluessa. Vastaanottajalle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla, kun paketti on noudettavissa.

Ilmoitathan täydellisen puhelinnumerosi, kun tilaat tuotteet pakettina. Kuljetuspalvelulta tulee sinulle tekstiviesti-ilmoitus, kun paketti on noudettavissa noutopisteestä. Mikäli paketti palautuu noutamattomana tai asiakkaan virheellisten tietojen vuoksi, veloitamme palautumisesta ja uudelleen lähetyksestä kuluna 9e. Paketin noutamatta jättäminen ei ole palautus.

Tilaukset voi myös noutaa Fanipupun kotoa Karhulasta, Pajamäenkatu 41. Jos valitset toimitustavaksi noudon niin tilauksesi on noudettavissa sen jälkeen kun saat sähköpostiisi viestin, että tilaus on käsitelty ja valmis. Asiakkaan tulee itse sopia noutoaika vastaamalla viestiin tai laittamalla uutta viestiä fanipupudesign@gmail.com.  Tilaukset jätetään rapuilla olevaan fanipupulaatikkoon, josta voit hakea ne saman päivän aikana, jonka olet kanssani sopinut. Toivon, että tuotteet haetaan viikon sisällä valmistumisesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Tuotteilla on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Tuotteen tulee olla palautettaessa täysin uutta vastaavassa kunnossa ja käyttämätön. Kankaiden painoerien värisävyt saattavat olla eri sävyisiä meistä riippumattomista syistä. Näytön ominaisuudet vaikuttavat  värien toistumiseen. Palautus ja vaihtotilanteissa ota yhteyttä sähköpostitse fanipupudesign@gmail.com. Palautuksesta aiheutuneet toimituskulut maksaa asiakas itse. 

Mikäli tuotteessa ilmenee jokin valmistuksessa tapahtunut virhe, tuote voidaan korjata tai vaihtaa uuteen. Reklamaatiotilanteissa ota aina ensin yhteyttä sähköpostitse. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos tuote on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio kuljetusliikkeeseen.

TIETOSUOJALAUSEKE

Fanipupu desing Oy verkkokauppaan rekistenöityneiden asiakkaiden tiedot tallentuvat asiakastietokantaan. Tietokantaan kirjataan tiedot tilausten käsittelyä, arkistointia ja tilastointia varten. Pidämme oikeuden tehdä muutoksia tietosuojalausekkeeseen.

Rekisterinpitäjä

Fanipupu desing oy

Pajamäenkatu 41, 48600 Kotka

fanipupudesign@gmail.com

0503456850

y-tunnus 3218294-5

Mitä tietoja keräämme

-etunimi, sukunimi, syntymäaika

-postiosoite, sähköpostiosoite

-puhelinnumero

-tilaus- ja laskutustiedot

Miten käytämme tietojasi

Keräämme sinulta tietoja, kun rekistöröidyt tai teet tilauksen verkkokaupassa. Näitä tietoja käytämme tilausten toteuttamiseen. Tilausten tekeminen edellyttää, että hyväksyt toimitusehtomme ja tietosuojakäytäntömme. Fanipupu design käyttää tietojasi tilausten käsittelyyn ja toimittamiseen, arkistointiin, asiakassuhteiden hoitamiseen.

Tietojen luovutus

Tietoja ei luovuteta Fanipupu design Oy:n ulkopuolelle tai sen yhteistyökumppaneiden omaan käyttöön. Henkilötietoja ei siirretä Euroopan unionin ulkopuolelle. Asiakasrekisterin tietoja käyttävät ainoastaan henkilöt, joiden toimenkuvaan se kuuluu. Jotta voimme käsitellä tilauksesi, käytämme kolmannen osapuolen palveluita. Näin ollen, esimerkiksi Posti käsittelee tietojasi meidän lisäksi.

Tietojen säilytys

Säilytämme tietojasi asiakassuhteen ajan, sekä kirjanpitolaissa määrätyn ajan.

Tietojen suojaaminen

Asiakastietokanta sijaitsee salasanasuojatulla palvelimella, johon oikeudet ovat vain nimetyillä henkilöillä. Tietoturvaloukkauksen sattuessa, olemme sinuun välittömästi yhteydessä.

Sinun oikeutesi

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa, mitä tietoja Fanipupudesign on hänestä kerännyt, sekä vaatia tiedon oikaisua tai poistamista. Rekistöröidyllä on myös oikeus vastustaa tai rajoittaa tiedon käsittelyä, sekä siirtää tiedot järjestelmästä toiseen.

Jos sinulla on kysyttävää tietosuojakäytännöstämme tai haluat käyttää oikeuksiasi, ota yhteyttä sähköpostilla fanipupudesign@gmail.com